📦 Uzmanību! Iespējama pasūtījumu kavēšanās. Vairāk informācijas
📦 Uzmanību! Iespējama pasūtījumu kavēšanās. Vairāk informācijas
Latvia

HEAT SHRINK, ELASTOMER, 41.7MM, BLACK

Produkta nr.: 382A012-25/225-0
no gallery
no gallery
Vairāk līdzīgu produktu

Cenu robežas

DaudzumsCena ar PVN (gab.)
1-4
47.66
5-9
45.63
10-24
42.82
25-49
40.81
50-99
39.24
100+
41.12
B2B

Min. daudzums: 1

Mērvienība: gab.

Kopā:

47.66
2024-05-07 Paredzamā piegāde, pasūtot tagad

Piegādes termiņi

2024-05-07 Paredzamā piegāde, pasūtot tagad

Prece tiek pasūtīta no piegādātāja noliktavas. Ja piegādātājs šo preci nevarēs piegādāt līdz norādītajam datumam, informēsim Jūs e-pastā..

Ir1220 gab.

Piegādātāju noliktava

home delivery

Piegāde uz norādīto ar adresi ar kurjeru (1-4d.d., ja prece ir noliktavā)

Piegāde uz norādīto ar adresi ar kurjeru (1-4d.d., ja prece ir noliktavā)

Vairāk par 35,00 €

(Pasūtījumi līdz 1000 kilogrami)

Bez maksas

Līdz 35,00 €

(Pasūtījumi līdz 1000 kilogrami)

3,99 €

Shipping parcel

Piegāde uz DPD Paku skapi (1-4d.d., ja prece ir noliktavā)

Piegāde uz DPD Paku skapi (1-4d.d., ja prece ir noliktavā)

Pēc preču nodošanas kurjeram mēs Jūs informēsim e-pastā. Bezmaksas piegāde pasūtījumiem virs 35 EUR.

2,50 €

Preces apraksts

HEAT SHRINK, ELASTOMER, 41.7MM, BLACK

Noderīga informācija


Specifikācijas

Artikuls
U-1323479
NomNr
382A012-25/225-0

Piegādātāja prece apraksts

HEAT SHRINK, ELASTOMER, 41.7MM, BLACK; Boot Configuration:Y Transition; I.D. Supplied - Imperial:0.52"; I.D. Supplied - Metric:13.2mm; Shrink Tubing / Boot Colour:Black; Total Length - Imperial:1.64"; Total Length - Metric:41.7mm; I.D. Recovered Max - Imperial:0.13"; I.D. Recovered Max - Metric:3.3mm; Shrink Tubing / Boot Material:Elastomer; Shrink Ratio:-; Product Range:-; SVHC:No SVHC (15-Jan-2019)

Noderīga informācija

Piegādātāja preces parametri

Product code
382A012-25/225-0
Supplier's product code
2752870
Product ID
U-1323479
Informācija, ko sniedz piegādātājs var atšķirties no paša produkta. Ja pamanījāt nesakritības lūdzam ziņot mums rakstot uz [email protected].