📦 Uzmanību! Iespējama pasūtījumu kavēšanās. Vairāk informācijas
📦 Uzmanību! Iespējama pasūtījumu kavēšanās. Vairāk informācijas
Latvia

Heat shrink sleeve; 2: 1; 3.2mm; L: 10m; blue; cardboard packaging HELLERMANNTYTON

Produkta nr.: HIS-3.2/1.6-BU
no gallery
no gallery
Vairāk līdzīgu produktu

Cenu robežas

DaudzumsCena ar PVN (gab.)
1-2
31.73
3-4
29.96
5+
28.22
B2B

Min. daudzums: 1

Daudzkārtīgums: 1

Kopā:

31.73
2024-05-03 Paredzamā piegāde, pasūtot tagad

Piegādes termiņi

2024-05-03 Paredzamā piegāde, pasūtot tagad

Prece tiek pasūtīta no piegādātāja noliktavas. Ja piegādātājs šo preci nevarēs piegādāt līdz norādītajam datumam, informēsim Jūs e-pastā..

Ir1 gab.

Piegādātāju noliktava

home delivery

Piegāde uz norādīto ar adresi ar kurjeru (1-4d.d., ja prece ir noliktavā)

Piegāde uz norādīto ar adresi ar kurjeru (1-4d.d., ja prece ir noliktavā)

Vairāk par 35,00 €

(Pasūtījumi līdz 1000 kilogrami)

Bez maksas

Līdz 35,00 €

(Pasūtījumi līdz 1000 kilogrami)

3,99 €

Shipping parcel

Piegāde uz DPD Paku skapi (1-4d.d., ja prece ir noliktavā)

Piegāde uz DPD Paku skapi (1-4d.d., ja prece ir noliktavā)

Pēc preču nodošanas kurjeram mēs Jūs informēsim e-pastā. Bezmaksas piegāde pasūtījumiem virs 35 EUR.

2,50 €

Preces apraksts

Heat shrink sleeve; 2: 1; 3.2mm; L: 10m; blue; cardboard packaging HELLERMANNTYTON

Noderīga informācija


Specifikācijas

Artikuls
U-205064
NomNr
HIS-3.2/1.6-BU

Piegādātāja prece apraksts

Heat shrink sleeve; 2: 1; 3.2mm; L: 10m; blue; cardboard packaging

Noderīga informācija

Piegādātāja preces parametri

NomNr
HIS-3.2/1.6-BU
Brand
HELLERMANNTYTON
Supplier's product code
HIS-3.2/1.6-BU
Product ID
U-205064
Colour
blue
Diameter after shrinking
1.6mm
Kind of package
cardboard packaging
Length
10m
Manufacturer
HELLERMANNTYTON
Material
crosslinked polyolefin POX
Min. diameter before shrinking
3.2mm
Shrinking ratio
2:1
Type of cable accessories
heat shrink sleeve
Wall thickness
0.5mm
Informācija, ko sniedz piegādātājs var atšķirties no paša produkta. Ja pamanījāt nesakritības lūdzam ziņot mums rakstot uz [email protected].