Latvia

Microswitch SNAP ACTION; 15A/250VAC; with lever (with roller) HONEYWELL

Produkta nr.: BZ-2RW822-A2
no gallery
no gallery
Zīmols
Vairāk līdzīgu produktu

Cenu robežas

DaudzumsCena ar PVN (gab.)
1-9
30.55
10-49
28.26
50+
26.30
B2B

Min. daudzums: 1

Daudzkārtīgums: 1

Kopā:

30.55
2024-05-16 Paredzamā piegāde, pasūtot tagad

Piegādes termiņi

2024-05-16 Paredzamā piegāde, pasūtot tagad

Prece tiek pasūtīta no piegādātāja noliktavas. Ja piegādātājs šo preci nevarēs piegādāt līdz norādītajam datumam, informēsim Jūs e-pastā..

Ir77 gab.

Piegādātāju noliktava

home delivery

Piegāde uz norādīto ar adresi ar kurjeru

Piegāde uz norādīto ar adresi ar kurjeru

Vairāk par 35,00 €

(Pasūtījumi līdz 1000 kilogrami)

Bez maksas

Līdz 35,00 €

(Pasūtījumi līdz 1000 kilogrami)

3,99 €

Shipping parcel

Piegāde uz DPD Paku skapi

Piegāde uz DPD Paku skapi

Pēc preču nodošanas kurjeram mēs Jūs informēsim e-pastā. Bezmaksas piegāde pasūtījumiem virs 35 EUR.

2,50 €

Preces apraksts

Zīmols
Microswitch SNAP ACTION; 15A/250VAC; with lever (with roller) HONEYWELL

Noderīga informācija


Specifikācijas

Artikuls
U-135771
Zīmols
NomNr
BZ-2RW822-A2

Piegādātāja prece apraksts

Microswitch SNAP ACTION; 15A/250VAC; with lever (with roller)

Noderīga informācija

Piegādātāja preces parametri

NomNr
BZ-2RW822-A2
Brand
HONEYWELL
Supplier's product code
BZ-2RW822-A2
Product ID
U-135771
AC contacts rating @R
15A / 250V AC
Body dimensions
49.3x17.5x24.1mm
Contacts configuration
SPDT
Electrical life
100000 cycles
IP rating
IP40
Leads
M4 screws
Lever length
26.2mm
Manufacturer
HONEYWELL
Manufacturer series
BZ
Max. contact resistance
:15mΩ
Mechanical durability
20000000 cycles
Min. insulation resistance
100GΩ
Number of positions
2
Operating Force
1.67N
Operating temperature
-55...85°C
Stable positions number
1
Switches features
with lever (with roller)
Switching method
ON-(ON)
Type of switch
microswitch SNAP ACTION
Informācija, ko sniedz piegādātājs var atšķirties no paša produkta. Ja pamanījāt nesakritības lūdzam ziņot mums rakstot uz [email protected].