📦 Uzmanību! Iespējama pasūtījumu kavēšanās. Vairāk informācijas
📦 Uzmanību! Iespējama pasūtījumu kavēšanās. Vairāk informācijas
Latvia

Screw; 2.2x9.5; Head: cheese head; Phillips; PH1; hardened steel BOSSARD

Produkta nr.: B2.2X9.5/BN1016
no gallery
no gallery
Zīmols
Vairāk līdzīgu produktu

Cenu robežas

DaudzumsCena ar PVN (gab.)
1-999
0.06
1000+
0.05
B2B

Min. daudzums: 100

Daudzkārtīgums: 100

Kopā:

6.00
2024-05-09 Paredzamā piegāde, pasūtot tagad

Piegādes termiņi

2024-05-09 Paredzamā piegāde, pasūtot tagad

Prece tiek pasūtīta no piegādātāja noliktavas. Ja piegādātājs šo preci nevarēs piegādāt līdz norādītajam datumam, informēsim Jūs e-pastā..

NavNav

Piegādātāju noliktava

home delivery

Piegāde uz norādīto ar adresi ar kurjeru (1-4d.d., ja prece ir noliktavā)

Piegāde uz norādīto ar adresi ar kurjeru (1-4d.d., ja prece ir noliktavā)

Vairāk par 35,00 €

(Pasūtījumi līdz 1000 kilogrami)

Bez maksas

Līdz 35,00 €

(Pasūtījumi līdz 1000 kilogrami)

3,99 €

Shipping parcel

Piegāde uz DPD Paku skapi (1-4d.d., ja prece ir noliktavā)

Piegāde uz DPD Paku skapi (1-4d.d., ja prece ir noliktavā)

Pēc preču nodošanas kurjeram mēs Jūs informēsim e-pastā. Bezmaksas piegāde pasūtījumiem virs 35 EUR.

2,50 €

Preces apraksts

Zīmols
Screw; 2.2x9.5; Head: cheese head; Phillips; PH1; hardened steel BOSSARD

Noderīga informācija


Specifikācijas

Artikuls
U-1902647
Zīmols
NomNr
B2.2X9.5/BN1016

Piegādātāja prece apraksts

Screw; 2.2x9.5; Head: cheese head; Phillips; PH1; hardened steel

Noderīga informācija

Piegādātāja preces parametri

NomNr
B2.2X9.5/BN1016
BN standard
BN 1016
Cut size
PH1
Head diameter
4.2mm
Head height
1.8mm
Kind of cut
Phillips
Kind of head
cheese head
Length
9.5mm
Manufacturer
BOSSARD
Material
hardened steel
Mechanical elements features
self-tapping
Plating material
zinc
Thread
2,2
Type of mounting element
screw
Brand
BOSSARD
Supplier's product code
B2.2X9.5/BN1016
Product ID
U-1902647
Informācija, ko sniedz piegādātājs var atšķirties no paša produkta. Ja pamanījāt nesakritības lūdzam ziņot mums rakstot uz [email protected].